Stoeiing 3A, 6029 PC Sterksel | 06 22815768  

Betalen en eigendom

Betalen en eigendom

Ideal
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij aan www.paulschramatuinontwerp.nl uitgebreid betaalsysteem toegevoegd. U kunt kiezen uit de volgende opties.
Wilt u graag via het alom bekende ideal betalen dat kan. Heeft u een rekening bij de de ABN AMRO, de ASN Bank, de Friesland Bank, ING, Knab, de Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of een rekening bij Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Snel en eenvoudig.

Paypal en Creditcards
Wilt u liever met Paypal, Creditcard, V-Pay of Banccontact betalen ook dat kan. Geen enkel probleem. Ook deze betaalopties zijn aan onze site toegevoegd.
Vindt u het prettig eerst de producten te ontvangen en wilt u graag achteraf betalen? Dat behoort ook tot de mogelijkheid. Via Afterpay ontvangt u de producten alvorens u ze betaald. Geen risico dus.

Betaalsystemen buitenland
Voor onze klanten in het buitenland worden binnenkort EPS, Belfius, KBC/CBC en ING Homepay toegevoegd

Contant
Bij de aankoop van een trampoline vinden ouders het soms belangrijk dat de kinderen ook een bijdrage uit de spaarpot doen. Gewoon contant betalen is bij ons dan ook geen enkel probleem. Wij accepteren alle wettige betaalmiddelen. (voor € 500,– em € 200,– biljetten geld een toeslag van € 5,–/biljet)

Bankoverschrijving
Voor degene die in liever op de traditionele manier geld over maken is het onderstaande rekeningnummer van belang. 

Voor Nederland 
IBAN nummer NL02 RABO 0127 4971 10 t.n.v. Paul Schrama Tuinontwerp
BIC CODE RABONL2U 
Naam van de bank Rabobank Geldrop en Heeze-Leende 

Pinapparaat of Contant
Als u producten bij ons afhaalt kunt u betalen op het pinapparaat of contant.

Note: afhankelijk van de gekozen betaalmethode kan er een kleine toeslag berekend worden.

Om misbruik te voorkomen wordt met nieuwe klanten bij de eerste bestelling altijd even telefonisch contact opgenomen. Producten blijven eigendom van Paul Schrama Tuinontwerp totdat het gehele orderbedrag is voldaan.

Winkelwagen
Chat openen
1
Goede dag 👋
Kunnen we je helpen?